Безплатни лекарства за учениците до 18 години и за пенсионерите

...
 Безплатни лекарства за учениците до 18 години и за пенсионерите
Коментари Харесай

Дора Христова: Жителите на Сливен заслужават безплатни лекарства

 

Безплатни медикаменти за у чениците до 18 години и за пенсионерите над 65-годишна възраст – това е една от главните цели в предизборната стратегия на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Водачката на лисата в област Сливен Дора Христова (от квотата на ВОЛЯ) обърна внимание, че не инцидентно приказва за възпитаници до 18 години, които вървят на учебно заведение. „ Така решаваме два казуса – обгръщането на повече деца в школото и поддръжка за фамилните бюджети. Сигурна съм, че и в област Сливен хората от дълго време чакат тази мярка да бъде въведена. Доверявали са се на разнообразни политици, само че са оставали излъгани. Ние поемаме ангажимент, че това ще бъде изпълнено и то в къси периоди в случай че Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е в идващото ръководство “, съобщи Дора Христова. Тя акцентира, че програмата за безплатните медикаменти и справедливите цени на горивата са две точки, от които Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ няма да отстъпи в случай че бъде поканена в новото държавно управление. „ Всички хора в Сливен добре знаят какво значи „ Ефектът Марешки “ в областта на горивата, само че десетки градове в страната нямат тази опция. Затова желаеме този неповторим бизнес модел да бъде пренесен на държавно равнище – с цел да могат всички бълагри да бъдат освободени от натиска на картела. Можем да осъществим тази задача, единствено като гласувате с номер 24 “, сподели още Христова.

Като различен акцент в програмата лидерката на листата в Сливен открои увеличението на всички пенсии с минимиму 200 лв.. „ Пенсионерите в този момент получиха по 50 лв. надбавки и за април. Това стана допустимо и с помощта на нас от ВОЛЯ. Защото избрахме да запазим стабилността на страната до постоянните избори, вместо да се впуснем в преследване на краткотраен рейтинг. Според нас обаче тези суми са извънредно недостатъччни за възрастните ни родители, по тази причина ще работим те да имат почтени старини “, съобщи още Дора Христова.

 

Тя откри офис на ВОЛЯ в град Сливен и показа листата – в нея има инженери, предприемачи, IT експерт, учителка. Дора Христова е икономист, тя е народен представител в 44-ото Народно заседание, член е на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР